Lägenhet.se

Hyresvärdar i Karlskrona

Nedan listas 5 stycken hyresvärdar i Karlskrona. Det är bara ett litet urval ifrån en stor databas. Genom att bli medlem får du tillgång till samtliga hyresvärdar och fastighetsägare och du ökar du dina möjligheter att hitta en lägenhet att hyra. Listan över hyresvärdar är från start baserad på företagens verksamhetsinriktning hos Bolagsverket som är "Uthyrning av privatbostäder" men vi har sedan lagt hundratals timmar på att komplettera och kvalitetssäkra databasen. Och resultatet? Ja vi tycker själva att det är Sveriges i särklass bästa register över olika hyresvärdar och vi hoppas du kommer tycka likadant!

Hyrevärdar

Företag Telefon Information

Akelius Fastigheter

08-56613000

Objekten söks på deras webbsida. För att lämna intresseanmälan måste du registrera dig först. De som bosparar hos Akelius får förtur, klicka här för mer information.

http://www.akelius.se

CA Fastigheter

0480-57400

På hemsidan hittar du kontaktperson till de olika städerna.

http://www.cafastigheter.se/

Faxe Fastigheter

0455-494 26

Nås enklast mellan 17-18

http://www.faxefastigheter.se

Heimstaden

0770-111 040

Lediga lägenheter söks via deras webbsida där man även kan göra intresseanmälan. Hyr ut lägenheter i större delen av södra Sverige. Lägenheter i Stockholm söks via Stockholms stads bostadsförmedling.

http://www.heimstaden.com

HSB

077-110 10 30

HSB har ett stort fastighetsbestånd över hela Sverige. Gå in på Sök bostad och kryssa i hyresrätter. Alla lägenheter hamnar nödvändigtvis inte på hemsidan så testa även gå in på rubriken "Våra hyreslägenheter" också under Sök bostad där du kan hitta lokalt kontor och kontaktperson för att göra intresseanmälan.

http://www.hsb.se/
Visar max fem hyresvärdar av 63 st. För att se alla i Karlskrona skaffar du Stadspaketet