Lägenhet.se

Hyresvärdar i Mjölby

Nedan listas 5 stycken hyresvärdar i Mjölby. Det är bara ett litet urval ifrån en stor databas. Genom att bli medlem får du tillgång till samtliga hyresvärdar och fastighetsägare och du ökar du dina möjligheter att hitta en lägenhet att hyra. Listan över hyresvärdar är från start baserad på företagens verksamhetsinriktning hos Bolagsverket som är "Uthyrning av privatbostäder" men vi har sedan lagt hundratals timmar på att komplettera och kvalitetssäkra databasen. Och resultatet? Ja vi tycker själva att det är Sveriges i särklass bästa register över olika hyresvärdar och vi hoppas du kommer tycka likadant!

Hyrevärdar

Företag Telefon Information

Bostadsbolaget i Mjölby

0142-85450

Cirka 2500 lägenheter i Mjölby, Skänninge, Mantorp och Väderstad. Lediga lägenheter listas på http://marknad.mjolbybostad.se/

http://www.mjolbybostad.se

Duseborg

013-375030

Lediga lägenheter presenteras på deras hemsida där man kan lämna intresseanmälan.

http://www.duseborg.se

Göta Förvaltning

070-208 18 07

Telefontider: Vardagar 8-16

http://www.gotaforvaltning.se/

HSB

077-110 10 30

HSB har ett stort fastighetsbestånd över hela Sverige. Gå in på Sök bostad och kryssa i hyresrätter. Alla lägenheter hamnar nödvändigtvis inte på hemsidan så testa även gå in på rubriken "Våra hyreslägenheter" också under Sök bostad där du kan hitta lokalt kontor och kontaktperson för att göra intresseanmälan.

http://www.hsb.se/

HSB Grannskapsgårdar

013-240200

Medlemskap betyder förtur men kostar en summa per år.

http://www.hsb.se/…otland/hyresratter
Visar max fem hyresvärdar av 25 st. För att se alla i Mjölby skaffar du Stadspaketet