Lägenhet.se

Hyresvärdar i Värnamo

Nedan listas 5 stycken hyresvärdar i Värnamo. Det är bara ett litet urval ifrån en stor databas. Genom att bli medlem får du tillgång till samtliga hyresvärdar och fastighetsägare och du ökar du dina möjligheter att hitta en lägenhet att hyra. Listan över hyresvärdar är från start baserad på företagens verksamhetsinriktning hos Bolagsverket som är "Uthyrning av privatbostäder" men vi har sedan lagt hundratals timmar på att komplettera och kvalitetssäkra databasen. Och resultatet? Ja vi tycker själva att det är Sveriges i särklass bästa register över olika hyresvärdar och vi hoppas du kommer tycka likadant!

Hyrevärdar

Företag Telefon Information

HSB

077-110 10 30

HSB har ett stort fastighetsbestånd över hela Sverige. Gå in på Sök bostad och kryssa i hyresrätter. Alla lägenheter hamnar nödvändigtvis inte på hemsidan så testa även gå in på rubriken "Våra hyreslägenheter" också under Sök bostad där du kan hitta lokalt kontor och kontaktperson för att göra intresseanmälan.

http://www.hsb.se/

HSB Gambrinus Aktiebolag

036-305200

Du som söker lägenhet hos Gambrinus kan ringa deras uthyrare/förvaltare på 077-110 10 30. Lägenheterna finns i Torpa, Mariebo, Dalvik, Väster, Öster, Rosenlund, Bankeryd, Huskvarna; Söder, Centrum och Stensholm.

http://www.hsb.se/gota/gambrinus

Ivan Bozicevic

070-510 99 88

Även lgh i Forsheda

Agricon

0709-324100

http://agricon.se/

Cikadan Förvaltning

0703-471690

http://www.cikadan.se
Visar max fem hyresvärdar av 38 st. För att se alla i Värnamo skaffar du Stadspaketet