Lägenhet.se

Det här tyckte andra om Lägenhet.se

"Hej, Lägenhet.se hjälpte mig att definitivt hitta lägenhet, tack vare de uppdaterade och användbara listorna på aktuella hyresvärdar. Det var en djungel för mig att bara sitta och skumsöka på nätet till olika hemsidor för lediga hyreslägenheter eller lägenhetsbyten. Och jag förfärades över de långa köer till lägenheter det fanns på de stora stora företagen. Jag tycker det var värt pengarna att registrera sig hos Lägenhet.se. Rekommenderar definitivt sajten till andra som behöver hjälp!"


Sofia P, Malmö

"Vi lade in en bevakning på lägenheter i Stockholmsområdet. Fick många SMS via Lägenhet.se om lägenheter från olika hyresvärdar i Stockholmsområdet och gick på flera visningar av dessa. Nu bor vi i en 3:a."


Anders J, Sigtuna

"Lägenhet.se fick mig att få upp ögonen för hur stort utbud som egentligen finns! "


Annelie E, Helsingborg

"Jag sökte massor med lägenheter och fick kontakt med många uthyrare."


Therese O, Västerås

"Förra våren var jag desperat efter en lägenhet i Lund efter att ha blivit utkastad från mitt andrahandskontakt. Jag fick inget napp men hittade tillslut sidan Lägenhet.se. Jag blev genast medlem och hörde av mig till alla som fanns. En härlig novemberdag dök det upp ett mail från en privat hyresvärd mitt i Lund. Han hade läst min mycket desperata intresseanmälan och erbjöd en visning av en liten 2:a. Vi blev jätteintresserade och anmälde såklart intresse. Och vi fick den! Vi hade egentligen ingen ork att flytta men ett 1:a handskontrakt mitt inne i Lund kan man bara inte tacka nej till. Så nu har vi flyttat och bor i lägenheten sen 2 månader och vi älskar det. Lägenhet.se är en superbra sida och jag har rekommenderat den till alla!"


Hannah Ö, Lund

"Jag skaffade nytt jobb i Halmstad men bodde i Malmö sedan flera år. Eftersom jag skulle börja bara en månad senare fick jag ligga i som tusan och listan över hyresvärdar på Lägenhet.se var guld värd! Jag skickade ut 20-30 intresseanmälningar och registreringar över en helg och på tisdagen efter fick jag svar. Jag tittade på lägenheten på onsdagen och hade kontrakt innan veckan var slut. Första hand, tvärs över gatan från nya jobbet mitt i stan - ett gott slut!"


Karl B, Halmstad

"Vi har fått en lägenhet i Jönköping. Vi har nu bestämt oss för en 3:a i nyproduktion i kvarteret Durken med inflyttning 1:a Oktober 2012."


Raimond och Ulla K, Jönköping

"Jag anser att jag har varit lyckligt lottad. Jag lyckades få en lägenhet just i det område jag önskat. Jag anmälde mig som intresserad på en lägenhet hos Riksbyggen. Efter några veckor fick jag erbjudande om att komma och titta. Det var ingen tvekan, jag accpeterade erbjudandet. 1 juni flyttade jag in och jag stortrivs fortfarande."


Birgitta E, Umeå

"Jag och min sambo kontaktade de bolag som hade mail, webb eller telefonnr publicerat på er sida! De bolag som hade en webb-sida där man kunde anmäla intresse för lägenhet gav bäst resultat. Vi fick erbjudande om visning från tre hyresvärdar! Vi gick på en av dessa visningar och fick en lägenhet direkt. Detta ca 1,5 mån efter att vi gick med i lägenhet.se! Därför är vi såklart jättenöjda!"


Johanna E, Lund

"Jag googlade på internet och fick upp Lägenhet.se, därefter blev jag medlem på sidan, sen började jag och min sambo leta lägenheter som passade oss och vi hittade en lägenhet nästan direkt, sen tog vi kontakt med hyresvärden och fick komma på visning, sen var det klart!"


Aleksandra M, Västerås

"Jag har hittat enlägenhet som jag trivs i."


Margareta J, Norrtälje

"Jag gick med i Lägenhet.se i syfte att hitta min framtida arbetsgivare, inte för att hitta ett boende. Då har jag unnat se vilka fastighetsvärdar som finns i de olika städer jag varit intresserad av, därefter har jag kunnat läsa mer om dem på deras hemsida som Lägenhet.se länkar till."


Theres J