Lägenhet.se

Nyheter

Larm till lägenhet – fördelar, pris och innehåll

Skydda din lägenhet mot inbrott och brand genom att installera ett larm till lägenhet. Pris, fördelar och detta ingår i ett larm till lägenhet!

Säkra hemmet med brandvarnare

Det är mycket att tänka på när man står i begrepp att flytta till ny bostad, men det finns några saker som är lite viktigare än andra att komma ihåg. Säkerheten i allmänhet, och brandsäkerheten i synnerhet.

Så väljer du rätt bredband till din lägenhet

Coronapandemin har vänt vår vardag upp och ner både när det kommer till vanligt socialt umgänge och behovet av ett bra bredband. Allt fler jobbar hemifrån, träffar vänner över Skype och beställer hem mat över nätet. Läs vidare och ta reda på allt du behöver veta för att förbereda dig inför en annorlunda höst i din lägenhet med ett starkt bredband.

Fem tips när du ska flytta hemifrån

Det är mycket att tänka på när det är dags att flytta hemifrån. Här har vi samlat fem tips för dig som är på gång att skaffa egen bostad.

Hyr ett attefallshus

På en aktiv bostadsmarknad kan man ibland behöva tänka nytt – ett alternativ är att hyra ett attefallshus.

Semesterdags - 6 måsten innan du åker

Äntligen dags för en vecka eller två på stranden? Glöm inte att göra de här sakerna innan du lämnar lägenheten!

5 bästa dammsugarna just nu

På jakt efter ny dammsugare men vet inte vart du ska börja? Lägenhet.se hjälper dig att hitta en ny trotjänare - här har du de fem bästa dammsugarna just nu!

Kom som du är!

Vill du ha ett sommarjobb där du har chans att göra skillnad? Är du intresserad av mat och dryck? Gillar du service?

10 tips: förändra ditt badrum med enkla medel

I bland behövs det inte mycket för att få till en ny känsla i badrummet. Här ger vi dig 10 tips om hur du förändrar med enkla medel!

Ny försäkring för andrahandsuthyrning

Att hyra ut sin bostad i andrahand betyder inte bara klirr i kassan utan också en viss risk. Nu introduceras därför en ny försäkring för andrahandsuthyrare.

Optimera ditt hem - undvik dessa 8 inredningsmissar

Precis lyckats knipa den där efterlängtade lägenheten? Här är inredningstipsen som optimerar ditt hem - och missarna att undvika!

Undersökning: 10-15% påslag skäligt vid andrahandsuthyrning

I en undersökning utförd av Hem & Hyra svarar majoriteten att ett skäligt påslag vid andrahandsuthyrning ligger mellan 10-15 procent.

Högsta antalet färdiga lägenheter på 25 år

Inte sedan 1992 har det färdigställts så många nya bostadslägenheter som under 2016. Det visar siffror från Statistiska Centralbyrån.

Allt fler måste betala tillbaka bidrag

Antalet hushåll som får betala tillbaka sitt bostadsbidrag fortsätter att öka. Det skriver Hem & Hyra.

Göteborg lockar unga - nu byggs kooperativa hyresrätter

Riksbyggen bygger för första gången kooperativa hyresrätter för unga vuxna. Inom fyra år ska 250 nya lägenheter stå inflyttningsklara vid Lindholmshamnen. Det skriver Göteborgs-Posten.