Publicerat 2014-05-26 11:41.


Kombinera mera!

Var inte rädd för att våga experimentera med inredningen i din lägenhet. För att rama in ”sovdelen” i en mindre lägenhet kan man välja att placera sin klädförvaring eller garderob framför sängen. Denna smarta förvaringslösning består av en hylla med gott om plats för att hänga upp kläder, längst ner finns också flera byrålådor som gör det möjligt att förvara ytterligare. I mittendelen av hyllan finns också 3 mindre hyllplan, här kan man förvara korgar, skor eller dekorera med något annat man tycker är snyggt. Denna konstruktion är i justerbar höjd vilket gör det möjligt att utnyttja hela takhöjden. Kan monteras i taket eller väggen. Går även att montera på skjutdörrar för att spara ytterligare utrymme.

Produkt:  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S799270...


Göm sladdarna i en kabellåda!

Någonting som har en förmåga att ge ett riktigt stökigt intryck är när det ligger framme massvis med sladdar i lägenheten. Du kan antingen dölja sladdarna under en list som du monterar på väggen, eller också kan du införskaffa dig en kabellåda! Denna smidiga kabellåda gör det möjligt för dig att gömma alla sladdar. Samtidigt som du gömmer undan sladdarna kan du också ladda mobilen genom lådans hål. 



Produkt: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/3019802...




Retro och finurlig förvaring!

Denna snygga byrå kommer från en av IKEAs senaste kollektioner och lyfter fram den snygga retrostilen. Det som gör detta till en smidig förvaringslösning är att luckan går att fälla upp och ner. Funkar utmärkt som arbetshörna och underlättar för dig som vill dölja pappershögar på skrivbordet. Den är dessutom kompakt också, storlek 90x127 cm. Finns även förborrade hål på byråns baksida om man vill koppla in datasladd.

Produkt:  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/0026070...



Badrummets bästa vän!

Detta badrumsskåp är inte bara snyggt, det är väldigt kompakt också! Skåpet mäter 194 cm på höjden och är 50 cm brett. Det finns flera förvaringshyllplan i detta badrumsskåp, gott om plats för badrumsartiklar. Monteras ihop med medföljande gångjärn. Passar utmärkt i mindre badrum.

Produkt:  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S599170...






Modernt och funktionellt

 Denna personliga och snygga garderob ger bra förvaringsmöjligheter. Storleken ligger på 101x187 cm och den tar upp ganska lite utrymme. Finns i vitt och silver. Något som är lite roligt och unikt med denna garderob är att du kan dekorera den efter önskemål. På metallramen sitter olika plastdelar i blandade färger, dessa kan du själv sätta upp som du vill. 1 klädstång, 1 fast och 1 justerbart hyllplan medföljer.

Produkt: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/0026030...


Förvara dina papper & brev

Även om många lägenhetsdörrar går efter den gamla premissen ”ingen reklam tack” så lyckas det ändå slinka in en del papper i våra brevlådor. Vill du förvara papper och brev snyggt och smidigt kan du använda dig av dessa tidsskriftsamlare. Dessa kostar endast 15 kronor och då medföljer det 5 stycken!

Produkt:  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/5002235...