Lägenhet.se

Nyheter Juni, 2014

Stöd ska hjälpa unga in på bostadsmarknaden

Villaägarnas Riksförbund vill tillsammans med Riksbyggen, HSB samt Trä- & Möbelföretagen införa statligt stöd till bosparande unga vuxna.

Rikshem storsatsar – låter bygga 2 500 nya hyreslägenheter

Det är den största satsningen på hyresrätter sedan miljonprogrammets dagar. Rikshem gick idag ut med ett pressmeddelande att företaget satsar på nybyggnation av 2 500 hyreslägenheter.

Stadsodling

Intresset för stadsodling ökar allt snabbare. Det är en nyttig trend, våra tak och innerstäder fylls med nya groddar och knoppar som kommit för bekämpa klimatutsläppens skadliga påverkan i atmosfären.

40 nya lägenheter ska byggas i Bergshamra

I ett pressmeddelande från Solna stad framgick idag att kommunstyrelsen klubbat igenom beslutet om att bygga 40 nya bostäder i Bergshamra.

Gröna balkonger

En balkong dit man kan gå för att dofta på blommorna, plocka färska kryddor eller skövla sina egna tomater slår det mesta. Men får man odla allt på balkongen?

Brandskydda hemmet

Så många som 100 människor omkommer varje år av bränder i Sverige. I 75 % av alla dödsbrandsfall finns det ingen fungerande brandvarnare - funkar din varnare?

Hej då, hyreslägenheter?

Boverkets senaste rapport visar vad Sveriges 290 kommuner tycker om sin egen bostadsmarknad.

Hyr ut din lägenhet i sommar!

De senaste åren har genomsnittspriset för korttidsuthyrning ökat avsevärt. Spara pengar genom att hyra ut lägenheten under semesterveckorna!